Menu

Top 5 inspirerende interieur blogspots van juli via Parketonderhoudservice

Top 5 inspirerende interieur blogspots van juli via Parketonderhoudservice

TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN JULI 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van juli 2013 komt van Hanneke Verschuren van Buro Zuyver. Hanneke is interieurontwerper, Keurmerkstylist en blogt over interieur en alles wat haar inspireert. Ze heeft veel affiniteit met kleur, stoffen en het mixen van stijlen. Ze ontwerpt naast interieurs ook meubels en het exterieur.

Hieronder haar top 5 van meest inspirerende blog artikelen die zij in de maand juli 2013 tegen is gekomen.

1. ABIGAIL AHERN

Abigail Ahern is een Londens styliste die alle regels betreft styling aan haar laars lapt. Bv. plafonds door geschilderd in de donkere kleur van de muur, meubels van Ikea gecombineerd met o.a. Barokke meubelen, kortom vergeet perfectie! Ze heeft ook een zeer inspirerend boek uitgegeven, Decorating with Style. Verkrijgbaar o.a. Bij Bol.

2. INSPIRATIE UIT SRI LANKA

Prachtige foto’s van Heidi Willems die ze heeft gemaakt op haar reis. Deze bijzondere fotografie gebruikt ze ook voor prints als wanddecoratie. Mooie kleuren van stillevens van de dingen die op haar pad komen.

3. MOBA 13, FETISHISM, FASHION BIENNALE

Iris Havekes heeft diverse blogs geschreven over de MoBa13. De Biënnale heeft als uitgangspunt Fetisjism. Hoe wij communiceren d.m.v. onze kleding en accessoires, soms zelfs op een obsessieve manier. Curator van de MoBa13 is Lidewij Edelkoort. Lidewij is niet alleen voor Iris Havekes een inspiratiebron op gebied van trends, textiel, textuur, kleur en beleving, maar ook voor mij!

4. ACQUA-ALTA

Venetië, van oudsher een handelsstad van o.a. luxe stoffen en glas. Acqua-Alta is ontworpen door Giorgia Zanellato and Daniele Bortotto. De tand des tijds op de pleisters en marmers van de huizen, grenzend aan de kanalen is de inspiratiebron voor Acqua-Alta. Prachtige kleuren door de natuur gecomponeerd.

5. THE RISE OF A BACKYARD OFFICE

Inspiratiebron voor het thuiswerken…in de tuin, weg van huis, maar ook weer niet. Niet te hoeven deelnemen aan het haastige verkeer, maar lopend naar je werk en daarbij ook nog eens kunnen genieten van de vogels en de wisseling van de jaargetijden.

Hopelijk hebben de blogs van juli u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Deel uw inspiratatie op social media met uw volgers door te klikken op onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!

Interieur inspiraties van Parket Onderhoud Service wordt beheerd door: Iris Havekes, interieursprecialist van @cmore_interieur.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    Laat een reactie achter

    Uw reactie(click button to send)

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!